Ta dig tid att njuta - En avkopplande weekend i rogivande och vacker miljö är som en balsam för stressande själar.

Paket

På Ålshults Herrgård tar du en paus från stress och måsten och bara njuter av det goda livet.

Ta chansen att leva som Fröken Maggie Stephens gjorde på hennes tid. Promenera eller cykla några timmar i den rogivande naturen och njut därefter i hennes salong av fin bakverk och kaffe och te.

Koppla gärna av framför brasan med en god bok och avrunda kvällen i matsalen med en välsmakande måltid och något gott från vinkällaren, långt borta från vanlighetens oro och stress.

 

 

Herrgårdspaket 1 dygn

i detta paket ingår eftermiddagskaffe eller te med hembakat bakverk som serveras mellan kl 16.00 och kl. 16.45. På kvällen kl. 19.00 serveras en tre rättersmiddag som komponeras efter de bästa råvarona för årstiden. Efter en god natts sömn serveras en härlig frukostbuffé nere i Maggies matsal.

Pris per person : 1 350 kr. (minst två personer vid bokningen)


Herrgårdspaket 2 dygn 

i detta paket ingår en tre rättersmiddagen på den första kvällen, två övernattningar i dubbelrum samt herrgårdsfrukostbuffé. På eftermiddagen på den andra dagen serveras nybakade kakor med kaffe eller te i salongen. På kvällen njuter du av en drink innan maten, en gourmetmiddag som komponeras efter de bästa råvarona för årstiden. 

Pris per person : 2750 kr. (minst fyra personer vid bokningen)


Romantikpaket 

I samband med att du har bokat din vistelse hos oss på Ålshults Herrgård vill vi erbjuda ett tillvalspaket i romantikens tecken. Två glas champagne samt ett choklad och godisfat väntar på er när ni stiger in i rummet. Överraska din käresta!

Pris per person: i dubbelrum : 375 kr. 


Vandring- eller lunchpaket 

I samband med att du har bokat din vistelse hos oss på Ålshults Herrgård vill vi erbjuda ett annat tillvalspaket : För dig som uppskattar att vandra är Södra Åsnens området ett paradis: varje årstid bjuder på fantastiska naturupplevelser. Atta ta sig fram till fots eller cykla tycker vi det bästa sättet att uppleva den storslagna naturen.

Vi har förslag till vandrings- och cykelturer med start från herrgården både norrut och söderut. Du kan förstås också välja att lägga upp din egen tur. Vi packar också din lunchryggsäck om du önskar det. Upptäck södra Åsnens området på cykelsadeln : i vårt paket ingår en cykel- eller vandringskarta som utgår herrgården och en utflyktsmatsäck (färskbakat bröd med pålägg (fisk eller kött), frukt, godis och liten kaka, kaffe eller te eller vatten).  Cyklar ingår inte i paketet och kan inte hyras på plats.

Pris per person : 100 kr. för lunchpaket (beställas minst 2 dygn på förhand)